Horley Rec Entrance Redesign Completed

The redesign of Horley Recreation Ground on the A23 is now completed. The entrance has been widened and the pedestrian access has been moved to a safer spot.  A new height barrier to protect the cr park has been added. The redesign has been made possible by utilising Community Infrastructure Levy money we receive from building of new housing in Horley. Our community survey last year showed a desire amongst residents for us to spend CIL money on community safety projects of which this is a part.

New Wider Entrance:

Photograph of Entrance

Old Entrance View:

Photograph of Entrance Previous

 


Sign up to our Email Newsletter

Please enter your details below to receive our newsletter:

©2022 Horley Town Council. All rights reserved. Terms & Conditions | Privacy Notice
Website Design By Jarrett & Lam